TUR
Üniversitemiz Kalite Komisyonu 2021 Yılının Son Toplantısı Yaptı

Üniversitemiz Kalite Komisyonu, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa başkanlığında 2021 yılının son toplantısı yaptı.

30 Aralık 2021 Perşembe günü Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu, Genel Sekreterimiz Mehmet Akkuş, Genel Sekreter Yardımcımız Öğr. Gör. Seyfettin Kaan Altınkaynak, Kalite ve Strateji Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkez (KASGEM) Müdürü Doç. Dr. Neslihan Demirel ile Kalite Komisyonu üyeleri katıldı.

Toplantıda 2021 yılında kalite komisyonun yaptığı çalışmalar değerlendirildi.

Rektörümüz Prof.Dr. Karamustafa KASGEM Yönetimi ile Kalite Komisyonumuzun çalışmalarını takdirle karşıladığını ifade ederek, yapılan özverili ve nitelikli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

30 Aralık 2021 Perşembe