TUR
Üniversitemizde YÖKAK Dış Değerlendirme Sürecinde Saha Ziyaretleri Tamamlandı

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından düzenlenen kurumsal dış değerlendirme süreci kapsamında değerlendirme takımının üniversitemizde üç gün süren saha ziyaret ve görüşmeleri tamamlandı.

Prof. Dr. Mustafa Alişarlı başkanlığındaki kurumsal dış değerlendirme takımı, Rektörlük makamında Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile kısa değerlendirme görüşmesi yaptı.

Daha sonra ise Rektörlük Konferans Salonu’nda yapılan çıkış görüşmesinde ise YÖKAK Dış Değerlendirme Takımı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yapılan dış değerlendirme ziyaretlerinde tespit ettikleri üniversitemizin gelişmiş ve geliştirilmesi gereken yönleri hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise, Dış Değerlendirme Takım Başkanı Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve takım üyelerine, gerçekleştirdikleri ziyaret programından dolayı teşekkür etti.

18 Ağustos 2021 Çarşamba