TUR
KAYÜ Anasayfa
KASGEM Yönetimi tarafından Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesine Kalite Bilgilendirme ve BKYS Tanıtım Toplantısı Yapıldı.

KASGEM Yönetimimiz tarafından Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesine Kalite Bilgilendirme ve Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (BKYS) tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ertuğrul Şahmetlioğlu, Teknik Bilimler MYO Müdürümüz Prof. Dr. Ercan Karaköse, Kalite ve Strateji Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KASGEM) Müdürümüz Doç. Dr. Neslihan Demirel ile Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültemizin kalite komisyonu üyeleri ve öğretim elemanları katıldı.

KASGEM Müdürü Doç. Dr. Neslihan Demirel’in Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi ile ilgili sunum yaptığı toplantıda, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesinin kalite çalışmaları değerlendirildi ve kalite ile ilgili önümüzdeki süreçte yapılacak planlamalar ele alındı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, yaptığı konuşmada, üniversitelerde kalite sürecinin önemine dikkat çekti ve Kayseri Üniversitesi olarak kalite süreçlerini en iyi şekilde tamamlayarak tüm birimleriyle akreditasyonunu yerine getirmiş üniversiteler arasına girmek istediklerini söyledi. Kamu kaynaklarının etkin bir şekilde kullanılması, hesap verilebilirliğinin sağlanması, yapılan işlerin bir standardının olması ve amaç ve hedeflerin sağlanması açısından kalite çalışmalarının önemine de vurgu yapan Rektörümüz Karamustafa, birimlerde her bir çalışana önemli görevler düşen kalite süreçlerinin kurumların gelişimine büyük katkı sağlayacağını kaydetti.

05 Ocak 2023 Perşembe